Breiclub zoekt breiwol

In Merksem is een nieuwe breiclub voor het goede doel gestart. Ze breien sjaals en mutsen voor armen en daklozen in Merksem en Antwerpen. Op woensdagavond verzamelt een groep enthousiaste dames tussen 21 en 71 jaar oud in de woonkamer van initiatiefneemster Eef Flo. De groep heeft al zo’n 40 mutsen en sjaals afgewerkt.

980325_757966470884735_1242489468_o

Momenteel is de club dringend op zoek naar wol. Want zonder wol wordt het natuurlijk moeilijk om te breien. Dit mogen ook restjes zijn. Breinaalden zijn niet nodig, deze werden gul gesponserd door de Kringwinkel.

Ook extra deelnemers zijn welkom om mee te willen helpen mutsen en sjaals te haken en breien. Aangezien de breiclub doorgaat in de woonkamer van Eef wordt het maximum aantal leden wel op 15 gezet. Maar laat dat niemand tegen houden om eventueel met een eigen breiclub voor het goede doel te beginnen.

Je kunt het project ook volgen via de Facebookgroep ‘samen warm de winter door’.

2 comments on “Breiclub zoekt breiwol

 1. Greet Donckers

  Hallo,

  waar kan ik de wol en/of sjaals bezorgen?

  proficiat met dit mooie initiatief!

  groetjes,

  Greet

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.