Hasselt – OLSE 40 – 33

We wisten dat het een moeilijke opdracht zou worden., maar OLSE zou OLSE niet zijn als ze niet voor elke bal zouden knokken. De eerste helft maakten ze duidelijk aan Hasselt dat ze niet zomaar de punten in Hasselt zouden laten, het was een spannende bedoening met beide ploegen die steeds haasje over speelden maar aan de rust had OLSE toch de koord in handen 16 – 17. Dat er meer aan aanvallen dan aan verdedigen werd gedacht kan je je bij deze stand wel indenken. Belangrijk voor OLSE is dat naast de gewone sterkhouders ook Dirk Claessens in de eindejaarsperiode zijn oude vorm terug te pakken heeft gekregen en dat de kwetsuren bij Sten Dielen verleden tijd zijn.

Ook de tweede helft begon met beide ploegen die elkaar perfect in evenwicht hielden met nog 10 minuten te gaan wezen de bordjes 29 – 29. Maar dan begon de afwezigheid van Koen Roggeman en Tom Hens zich te doen gevoelen. Hoe OLSE ook knokte ze konden niet beletten dat Hasselt langzaam maar zeker de bovenhand nam en via 33 – 30 met nog 5 minuten op de klok naar een voor hen geruststellende 40 – 33 eindstand doorduwde.

OLSE : Dirk Claessens 8,Jos Riské 6, Johannes Verhoeven 6,Kristof Van Wesemael 6,Sten Dielen 5,Stijn Sterck 1,Wim Verhaegen 1.

Hasselt : Jacobs 12, Robeyns 8,Köhlen 7,Bogaerts 6,Houbrechts 3,L’Hoest 2,Vonckx 1,Vanderstraeten 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.