Sondering kruispunt Oude Bareellei – Bredabaan

Ter voorbereiding op de volgende fase van de heraanleg van de Bredabaan, wordt er gewerkt ter hoogte van het kruispunt met de Oude Bareellei. Er aantal proefsleuven worden gegraven om de ondergrondse situatie in kaart te brengen. Het verkeer dient daarvoor te worden omgeleid. Alle weggebruikers worden verzocht de aangebrachte omleidingssignalisatie te volgen.

Gewijzigde verkeerssituatie door wegomleiding via de Molenlei

Vanaf 9 april 2014 is het gedurende ongeveer 3 werkdagen onmogelijk om de Oude Bareellei in te draaien. Het verkeer wordt omgeleid via de Molenlei. Omdat ook het busverkeer dit traject moet volgen, wordt de Molenlei tijdelijk enkelrichting gemaakt. Het verkeer kan enkel richting Eethuisstraat rijden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.