De paasvakantie komt er aan: wat gaan uw kinderen doen?

De paasvakantie staat voor de deur. Tijdens de vakantie zijn er een heleboel activiteiten in Merksem of georganiseerd door een vereniging uit Merksem. Zo kan zoon of dochter bijvoorbeeld meedoen met de Antwerpse sportweken en de activiteiten van 100%JONG!

Tijdens een sportweek kan je kiezen voor kleutersport, voetbal, atletiek en dance moves. Daarnaast is er ook het 100%JONG aanbod van de jeugddienst. De eerste week van de paasvakantie staat in het teken van water met spelletjes tegen watervrees, waterballet, waterzooi en waterexperimenten. De tweede week is de zee-week: zeepkisten timmeren, levende zeeslag spelen, zeepsop-spelletjes en een dagje uitwaaien aan zee. Alles samen zijn er meer dan veertig activiteiten.

Meer info en inschrijvingen:

• voor de Antwerpse sportweken: www.antwerpen.be/sport

• voor de 100% JONG activiteiten: www.antwerpen.be/kinderen

Bron DNA.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.