Banden van ziekenwagens stuk gestoken

3 ziekenwagens van het Witte Kruis, geparkeerd op de Eduard Waghemansbrug (Brug van Sint Lucas), kregen afgelopen weekend bezoek van vandalen die alle banden kapotstaken.  Wie de dader of daders zijn, daar heeft men het raden naar, maar het feit dat er 3 ziekenwagens met in totaal 12 kapotte banden staan, brengt de veiligheid van zij die er gebruik van maken in gevaar.

De ziekenwagens stonden geparkeerd op de parkeerstrook van de brug naar Ekeren toe omdat er nog geen vaste standplaats in Antwerpen is. De ambulancedienst in Antwerpen werd pas vorige maand opgestart. De ambulanciers die maandagochtend de feiten vaststelden staan hoofdzakelijk in voor huisartsen- en secundair vervoer maar worden in bepaalde gevallen ook opgeroepen voor noodsituaties en internationaal vervoer.

Het Witte Kruis heeft aangifte gedaan bij de politie, die onderzoekt de feiten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.