Zorgbedrijf Antwerpen vernieuwt woonzorgcentrum Sint Bartholomeus in Merksem

Om in de toekomst nog meer mensen te kunnen helpen, renoveert Zorgbedrijf Antwerpen woonzorgcentrum Sint Bartholomeus in Merksem. De buurt wordt daarover geïnformeerd op dinsdag 20 januari om 20 uur in het woonzorgcentrum Sint Bartholomeus, Jaak de Boeckstraat 6, 2170 Merksem.

Woonzorgcentrum Sint Bartholomeus bestaat uit verschillende generaties gebouwen die verbonden zijn met gebouwen gebruikt door de Artesis Hogeschool. Zorgbedrijf Antwerpen vernieuwt de vleugel aan de Jaak De Boeckstraat. Daar komen 84 nieuwe eenpersoonskamers met badkamer (tegenover 60 kamers nu) en 12 serviceflats. Zo kunnen onze bewoners in alle comfort wonen.

Bewoners van de afdelingen die gerenoveerd worden, kunnen verhuizen naar een ander woonzorgcentrum van Zorgbedrijf Antwerpen. Voor de buurt beperkt Zorgbedrijf Antwerpen de hinder zoveel mogelijk. Zo zal er geen stofhinder zijn en wordt er enkel tijdens de kantooruren beperkte lawaaihinder verwacht.

De werken starten in april 2015 en worden normaal tegen oktober 2016 afgerond.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.