Feest in de tent

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het district festiviteiten rond 11 juli. Dit jaar gaat Feest in de tent door op 10 juli in het Bouckenborgh park.

Er is een heus volksfeest mét BBQ voorzien, waar u voor één minuut gekroond kan worden als Koning of Koningin. Waar u een fantastisch optreden voorgeschoteld krijgt van een vijfkoppige Nederlandstalige band en waar u als afsluiter kan genieten van een fantastisch lichtspektakel voor kasteel Bouckenborgh. Dit alles gaat door op vrijdag 10 juli. Na de barbecue kan u de beentjes strekken op de tonen van Plan Be, met frontman Frank Van Erum (Renzo Fierens in de Vlaamse soapserie Thuis). Van Stromae tot Ann Christy, van Prince tot Wannes Van de Velde. Noot na noot veroveren ze de stembanden, heupen en het hart van het publiek. Ambiance gegarandeerd!

Om 23 uur krijgt u de unieke kans om getuige te zijn van een groot lichtspektakel voor het kasteel van Bouckenborgh.

Meer info
Feest in de Tent
Vrijdag 10/7 vanaf 18 uur
​Bouckenborghpark, Bredabaan 555, Merksem
www.ccmerksem.be
toegang gratis, deelname BBQ 8 euro

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.