Eindejaars Spaaractie en Koopzondag op en rond de Bredabaan in Merksem

Op zondag 18 december loont het de moeite om af te zakken naar de Bredabaan in Merksem. Heel wat winkels en horeca zaken zetten die dag hun deuren open. Ideaal dus om kerstcadeautjes te kopen. Bovendien kan je nog stempels verzamelen voor de Eindejaars Spaaractie. 

Voor het vierde jaar op rij nemen 30 handelszaken deel aan deze actie. Bij aankoop van minstens 5 euro krijg je een stempel. Met een spaarkaart met 8 verschillende stempels maak je kans om de hoofdprijs – een fiets- of één van de prijzen, geschonken door de handelaars, te winnen. De eerste 100 spaarkaarten krijgen alvast een fles cava of een theedoos mee naar huis. 

Heb je nog inspiratie nodig voor een gepast geschenk ? Op de facebookpagina Eindejaars Spaaractie Merksem vind je een overzicht van de deelnemende handelszaken. Voor één van deze zaken loont het alvast dubbel de moeite om zondag langs te gaan. Bloemenatelier de Seranno bestaat 30 jaar en verwent zijn klanten dit week-end met een leuke attentie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.