OLSE Merksem handbal logo

Atomix – Merksem Handbal 31 – 23

De uitslag dekt de lading niet

Merksem begon het best aan de wedstrijd en Atomix moest achtervolgen tot ze 5 minuten voor de rust de bordjes in evenwicht hingen 9 – 9. De laatste 3 minuten was het Merksem dat de rol moest lossen en via 11 – 10 gingen we rusten bij een 14 – 10 stand.

De tweede helft was het Merksem dat moest achtervolgen en met nog 7 minuten te gaan waren we er bijna bij 23 – 21. Maar dan ging het licht uit en kon Atomix een licht overdreven maar verdiende overwinning bij schrijven. Eindstand 31 – 23.
Geen man over boord we blijven op 1 puntje van de beoogde doelstelling en dit is waar we als club voor gekozen hebben, wat we kunnen/moeten verwachten onze jonge garde blaast meestal warm maar vandaag was het koud.

Merksem: Simon Van Den Bergh 5,Sten Dielen 4,Carlos Jansen 3,Kobe Serras 3,Alexandre Hayon 3,Thomas Kiebooms 2,Laurel Ntibashirakandi 2,Kristof Smerts 1.
Atomix: Schroven 9,Rojc 6,De Vis 4,Smeijers 3,Claes 3,Bisschop 2,Hellemans 2,Delfosse 1,Wauters 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.