Illegale tewerkstelling beboet

Het wijkteam van Merksem hield op zaterdag een controleactie in samenwerking met het RSZ. Er werden horeca- en handelszaken, maar ook bouwwerven gecontroleerd. Verschillende zaken werden opnieuw gecontroleerd, nadat bij een vorige controle inbreuken waren vastgesteld. Zo werd op een bouwwerf voor de tweede maal een illegale werknemer aangetroffen. Ook in een bakkerij stond een illegale dame achter de toonbank. De bouwvakker wordt gerepatrieerd en de bakkersvrouw kreeg een bevel om het grondgebied te verlaten. Verder werden ook inbreuken vastgesteld op de openingstijden en de verplichte drankvergunningen. Ook 1 sluikstorter werd tijdens de actie betrapt en beboet.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.