OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Kreasa Houthalen 24 – 26

Nog eens een uitslag die bewijst dat de ploegen in de Play-off elkaar waard zijn. De winnaars van de avond waren de supporters die een aangename pot handbal hebben gezien.
Houthalen schoot het best uit de startblokken en onze Merksemnaren moesten aanklampen. Dankzij een goede Jarno Vinckevleugel die zijn netten vrijwaarde en Slaven Barbaric met good old Sten Dielen die voor de doelpunten zorgden konden we 5 minuten voor de rust op voorsprong komen 9 – 8. Het gaspedaal werd nu volledig ingedrukt en we gingen rusten bij een 12 – 9 stand.
Bij het begin van de tweede helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht na 10 minuten leek Merksem nochtans op weg naar de winst 19 – 15. Maar dan sputterde de motor, Zaid Allaf en Simon Van Den Bergh probeerde de bakens nog te verzetten maar Houthalen kroop langzaam maar zeker dichterbij en met nog 8 minuten te gaan namen ze terug de leiding 21 – 22. Lennert Doms liet de hoop nog even opleven 23 -22 nog 6 minuten. Maar het doelhout was ons niet gunstig gezind en Houthalen ging op en over Merksem 23 – 25 nog 2 minuten. Laurel Ntibashirakandi nette nog een penalty 24 – 25 maar het laatste woord was voor Houthalen 24 – 26.
Merksem: Slaven Barbaric 5, Simon Van Den Bergh 5,Zaid Allaf 4, Lennert Doms 3, Laurel Ntibashirakandi 3, Sten Dielen 2, Alexandre Hayon 1, Thoma Kiebooms 1.
Houthalen: Follon 7, Mrowiec 6, Schepers 4, Barnyak 3,Somogyi 2, Haex 2, Van De Vliet 1, Lamers 1.
sportieve groetjes
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.