Auto’s en fietsers niet toegelaten in Paalstraat (Schoten)

Bij de heropening van de winkels, vanaf maandag 11 mei zal de Schotense Paalstraat verboden terrein zijn voor auto’s én fietsers. Het gaat natuurlijk om een tijdelijke maatregel met de bedoeling de afstandsregels beter te kunnen naleven.

De Paalstraat tussen vanaf de Theofiel Van Cauwenberghslei tot de Markt afgesloten. Het eerste deel van de Paalstraat is wel toegankelijk voor auto’s, maar enkel voor plaatselijk verkeer. Aangezien die auto’s daar dan ook weer weg moeten, keert men de rijrichting van de Theofiel Van Cauwenberghslei tijdelijk om.

Ook fietsers mogen niet langer door de Paalstraat rijdend. Met de fiets aan de hand langs de winkels flaneren, is wel toegelaten. De gemeente verwijst de tweewielers naar de parallelle routes zoals de Kruispadstraat en Zamenhoflaan. De bussen van De Lijn zullen omrijden via de gebruikelijke omleidingsroute. Bewoners mogen de Paalstraat wel in, maar alleen voor 10u ’s morgens en na 18u, wanneer de winkels dicht zijn.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.