OLSE Merksem handbal logo

Izegem – Merksem Handbal 22 – 19

Izegem gaat het best van start 4-1 na 5 minuten. Merksem op sleeptouw genomen door Slaven Barbaric laat niet begaan en vecht terug 7-6 op het kwartier. Jarno Vinckevleugel doet wat hij kan. Izegem kan de kloof, in overtal, terug uitdiepen maar bij de rust blijft alles binnen de perken 11-9.

De tweede helft komt Merksem het best uit de startblokken. Na 10 minuten hebben we zowaar dankzij Laurel Ntibashirakandi en Zaïd Allaf een 13-17 op het scorebord staan en leek Merksem op weg naar een stunt. Maar opnieuw, ondanks mooi handbal en de wil om te winnen, brak onze beperkte kern ons zuur op. Langzaam maar zeker kwam Izegem terug opzetten 16 – 19 na een kwartier. Het buskruit bij Merksem was op en ook al pakte Pieter Schruers 3 penalty’s op rij, toch kon Izegem vooral door een beter gestoffeerde bank de punten thuis houden. De wedstrijd eindigde op 22-19.

Merksem: Jarno Vinckevleugel 55′, Pieter Schruers 5′, Timo Luypaert 2, Zaïd Allaf 3, Slaven Barbaric 4, Stijn Van De Vliet 1, Mikolaj Borowczyk 4, Jeroen Driesen, Laurel Ntibashirakandi 5,Sander De Herdt.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.