10/7 tem 31/7 | Akoestische concerten ‘Lazy Sunday afternoons’

Merksemdok en SterkOnversterkt trakteren je op 4 intieme akoestische concertjes aan het gezellige terras van het Zomerpark. Zak dus af naar het Bouckenborghpark en geniet van stroomloze muzikale magie. Geen draden, micro’s of versterkers… Muziek in zijn meest pure vorm!

Zondag 10 juli: Sterk Onversterkt Jam
Ontmoeting, ontdekking en verbinding: daar zet Sterk Onversterkt in de muziek maximaal op in. De organisatie die stroomloze muziek herintroduceert in ons culturele bewustzijn, verlaagt de opstap naar het podium. In een ongedwongen jam worden muzikanten en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar gebracht.

Sterk Onversterkt vzw zorgt voor straffe, maar zeer hulpvaardige artiesten, die je over mogelijke muzikale schroom heen helpen. Breng je stroomloze instrument mee (piano niet aanwezig) en samen maken we een muzikale wereldreis en jij zit er midden in!

Zondag 17 juli: Patsy’s Flying Pitchfork
Noten kraken, zielen uit lijven zingen (5-stemmig, bij rugwind zelfs in harmonie), tot de kleinste pinken doen swingen, verhalend over dingen die er toe doen en over ‘klankklare’ onzin. Deze muzikanten prikken door (in hart, zelden nieren), nemen je mee van zeemzacht tot voetenstampend doorheen bluegrassweiden en ver daarbuiten.

Patsy’s Flying Pitchfork staat voor sterk eigen werk, eigenzingende bewerkingen en thuiskomende klassiekers. Alles op z’n plek. Check.

Zondag 24 juli: Alborea Klezmercollectief
Het Alborea Klezmercollectief grasduint in de traditionele Oost-Europese Joodse volksmuziek maar verrast kenner en leek met eigen interpretaties. Klezmer is tegelijk melancholisch én opgewekt, maar vooral altijd meeslepend.

Zondag 31 juli: Mariachi Los Tarascos
Feest, vreugde en romantiek. De Mariachi is de ultieme expressie van de Mexicaanse muziek. Zing uit volle borst mee, laat je begeleiden door de snaren en de trompetten. Klaar voor een serenade van Mariachi Los Tarascos om je liefde te verklaren in de stralende zomerzon?

Meer info
Lazy Sunday Afternoons
zondag 10, 17, 24 en 31 juli van 14 tot 16 uur
Zomerpark, Bouckenborghpark
gratis en zonder inschrijving vooraf

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.