8/7 | Merksem Feest en Zingt

We vieren het Feest van de Vlaamse Gemeenschap met een dag vol plezier in het Bouckenborghpark. Tijdens Merksem Feest Junior trakteert men de jongste Merksemnaren op toffe doe-activiteiten en grappige voorstellingen. ’s Avonds gaan alle stoelen aan de kant voor het grootste meezingfeest van het land.

Merksem Feest Junior | van 16 tot 19.30 uur

  • workshops van Jeugddienst Merksem en jongerencentrum Bouckenborgh
  • springkasteel en kindergrime
  • de voetenvriendin
    Jaloerse, luie, verdrietige, eenzame of verliefde voeten? De voetenvriendin heeft voor elke voet een oplossing in haar koffertje.
  • theatershow Koekjes & Snorharen (16 uur en 17.30 uur)
    Grootkapje gaat op weg naar oma, maar treuzelt en verdwaalt. Als dat maar goed afloopt!
    kinderdisco van Dansbaar (16.30 tot 17.30 uur)

Terwijl je kinderen zich uitleven, geniet jij van een verfrissend drankje aan de bar of van lekkers aan één van de foodtrucks.

Een ijsje als beloning

Bij magazine MXM zit een kleurplaat van een vlaggetje. Je kan de kleurplaat ook ophalen aan de balie van het stadsloket, bib Park, Schouwburg Noord en het Speelkasteel. Kinderen die het vlaggetje inkleuren en meebrengen naar Merksem Feest Junior, krijgen – zolang de voorraad strekt – een gratis waterijsje. Bovendien hangen we alle vlaggetjes aan één lange vlaggenlijn om het feest extra op te vrolijken!

Merksem Zingt | van 20 uur tot middernacht

Alle tafels en stoelen aan de kant voor het grootste meezingfeest van het land! Tijdens Merksem Zingt kan je het beste van jezelf geven op Vlaamse en internationale klassiekers.

Haal een krantje met teksten op, schraap je keel en smeer je beentjes in om je optimaal voor te bereiden op dit gezellige meezingfeest.

Info
Merksem Feest en Zingt
vrijdag 8 juli van 16 uur tot middernacht
Bouckenborghpark

gratis en zonder inschrijving vooraf

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.