12/7 tem 26/7 | Zomerterras aan bibliotheek Park

Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok, Bib Park en SterkOnversterkt toveren de stoep van de bibliotheek om tot een zomers terras. Ze nodigen muzikanten uit, gooien fruit in de blender voor verfrissende smoothies en vullen dode momenten op met koffie, cake, ijsjes, gezelschapsspelletjes of gewoon een leuke babbel.

Dinsdag 12/07: Lluerna

Dit duo brengt Ierse traditionele volksmuziek en liedjes met een twist – zowel in het keltisch (gaelic) als engels – begeleid met Ierse flatback bouzouki, gitaar, uilleann-pipes (ierse doedelzak) en fluiten (low & tin whistles).

Adrià Carrasco: snaren I Raphael De Cock: zang, fluiten, uilleann pipes

Dinsdag 19/07: Esi Nri

Het muzikale duo Esi Nri neemt je in hun rustige, akoestische set “Graag traag, hier spelen wij.” mee op reis naar een wereld waar de tijd lijkt stil te staan. Accordeon en (alt)viool/nyckelharpa doen het moment versmelten in een sfeervolle harmonie. Kom, luister, ontspan en geniet!

Marjolein Cools: accordeon I Koen Vanmeerbeek: (alt)viool en nyckelharpa

Dinsdag 26/07: Lise

Lise meet slechts 1m64 en maakt Nederlandstalige liedjes, maar toch houdt ze niet van de term kleinkunst. Noem het dan liever indie met een verhaal, of singer-songwriterpop met hier en daar een barst. Of nog beter: kom gewoon eens luisteren en denk er het uwe van. Vaak ingetogen, soms uitbundig, maar altijd herkenbaar.

Meer info

Concerten op het zomerterras van bib Park
dinsdag 12, 19 en 26 juli, telkens van 10 tot 13 uur
Bib Park, Van Heybeeckstraat 28A
gratis en zonder inschrijving vooraf

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.