Het thema voor de Week van de Poëzie 2023 is ‘illusie’

Illusie… een schijnbare werkelijkheid of een onjuiste interpretatie van de werkelijkheid volgens Wikipedia. Een droombeeld of hersenschim volgens Van Dale. Maar het district is op zoek naar wat illusie voor jou betekent.

Schrijf een leuk, ontroerend, spannend, origineel of pakkend gedicht rond dit thema en stuur het in voor de Week van de Poëzie 2023.

Zit er niet zo’n dichter in jouw maar wel een creatieve fotograaf? Laat iedereen dan meegenieten van hoe jij een ‘illusie’ vastlegt op de gevoelige plaat en bezorg ons een foto.

Uit alle inzendingen selecteert men de 35 beste, mooiste, meest originele… gedichten en foto’s. Die bundelt men dan in een toffe brochure. Bovendien kan je de geselecteerde inzendingen bezichtigen tijdens een openluchttentoonstelling in het Gemeentepark Roosendael.

Hoe kan je deelnemen?

Stuur je gedicht en/of foto rond het thema ‘illusie’ voor 1 november naar poezie.merksem@antwerpen.be.
Vergeet zeker je naam en leeftijd niet te vermelden.
Een gedicht lever je aan in een Word-document.
Je foto is minstens 300 dpi of 1 MB groot. Anders komt je foto niet in aanmerking voor de brochure.
Een foto en/of gedicht kan je ook op een usb-stick overhandigen aan de infobalie van het districtshuis met de vermelding ‘Week van de Poëzie’ of opsturen naar Cultuurantenne Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.