OLSE Merksem handbal logo

Houthalen – Merksem Handbal 29 – 20

Eerste verplaatsing van het seizoen naar Houthalen die resoluut voor de titel willen gaan. Het zou een zware dobber worden. Houthalen gaat het best van start na 7 minuten staat het 4 – 1. Merksem komt nu beter in zijn spel en kan gelijke tred houden 8 – 5 met nog 10 minuten op de klok. Tegen het einde van de eerste helft komt de grotere bank van Houthalen van pas en kijken we tegen een 14 – 7 aan.

De tweede helft, Merksem laat zien dat ze echt wel kunnen ballen. Het eerste kwartier moeten ze niet onderdoen voor de tegenstander 22 – 15. Met nog 7 minuten te gaan staat het 24 – 18. Maar dan breekt de veer en kan Houthalen de punten verdiend thuishouden 29 – 20.

Merksem: Masscho Thibault, Jarno Vinckvleugel 60′, Matija Mikovic 2, William Audi 1, Zaïd Allaf 2, Slaven Barbaric 4, Konnie Herssens 2 , Daniel Stanciu 3, Ilias Bouanan, Bert Hens 2, Hannes Weber 4,

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.