In Petto – Feestweek voor de Merksemse senior

Van 21 tot en met 27 november is het de ‘Week van de senior’. Vorig jaar organiseerde district Merksem tijdens die week voor de eerste keer ‘In Petto’, een feestweek voor de Merksemse senior. Wegens groot succes wordt het project dit jaar herhaald.

Het district slaat opnieuw de handen in elkaar met verschillende partners en verenigingen om Merksemse 60-plussers een hele week lang allerhande activiteiten aan te bieden. Zo kunnen Merksemse senioren zich ontspannen, genieten, het district ontdekken én leeftijdsgenoten leren kennen. ?

Alle activiteiten werden gebundeld op www.merksem.be/inpetto en in een brochure. Die is verkrijgbaar aan het stadsloket in het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1) en in bibliotheek Park (Van Heybeeckstraat 28A). Bij elke activiteit staat praktische info: locatie, datum en tijdstip, prijs of gratis, vooraf inschrijven of niet enzovoort. Voor de meeste activiteiten kunnen deelnemers inschrijven tot 18 november.

Een greep uit het aanbod:

Ontmoetingsactiviteiten zoals een Bal Populaire, een speeddate, een quiz- en bingonamiddag en samen zingen
Beweegactiviteiten zoals yoga, tai chi, wandelingen, Kubb, petanque en aquagym
Culinaire activiteiten zoals de Volxkeuken in Merksemdok en pannenkoeken, broodjes en een feestmaaltijd in de dienstencentra
Uitstappen naar het fort van Merksem, het Centraal Station en Schouwburg Noord

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.