112 nieuws Merksem

Controle op parkeergedrag Bredabaan

Donderdag was er een verkeersactie in Merksem. Het wijkteam Merksem-Luchtbal legde de focus op het negeren van verkeersverbodsborden en andere parkeerovertredingen op de Bredabaan. Vooral in functie van de verkeersveiligheid, maar ook voor de bereikbaarheid van de lokale handelszaken. Hier zijn 38 inbreuken vastgesteld waarvoor een gas-boete opgesteld is. Er zijn ook nog tien bestuurders betrapt die aan het gsm’en waren tijdens het rijden. De politie zette ook twee bestuurders van een elektrische step aan de kant. Eén van hen had het rode verkeerslicht genegeerd en had een passagier bij. De andere was nog maar net elf jaar.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.