112 nieuws Merksem

Piepjonge dealer terug naar instelling

Op woensdagavond 4 oktober zag het wijkteam van de regio Noord hoe twee jongeren op een step langs garages reden van een appartementsgebouw aan de Lambrechtshoekenlaan. Het duo is gecontroleerd. De oudste was meerderjarig en gekend voor handel in verdovende middelen. Naast de jongeren vond de politie een zakje met cannabis. In de buurt vond de politie ook nog een zakje met geld en cannabis. De politie vermoedde dat ze handelden in drugs. Beiden zijn voor die feiten gearresteerd. Tijdens het onderzoek achterhaalde de politie ook aanwijzingen dat de andere jongen, amper 13 jaar, zich bezighield met drugsverkoop. De meerderjarige werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De minderjarige is op vraag van het parket door de politie begeleid naar de jeugdinstelling waar hij verblijft.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.