Weer

Merksem
24 oktober 2017, 13:26
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
16°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 14 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
zonsopgang: 8:21
zonsondergang: 18:30
Verwachting 24 oktober 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
18°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 25 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 25 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
17°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
11°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
18°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
12°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
15°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
9°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 28 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
14°C
windsnelheid: 18 km/h W
Windstoten: 29 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
9°C
windsnelheid: 22 km/h NW
Windstoten: 29 km/h
 

Archief

CSM opent Innovation Centre voor margarine

CSM, wereldwijd de grootste leverancier van bakkerijproducten, heeft in Merksem haar Innovation Center geopend. De CSM vestiging te Merksem is beter gekend als Unipro en ligt in de Borrewaterstraat. Met het nieuwe centrum wil de bakkerijproducent de standaard in de markt voor margarines onderstrepen en haar innovatiekracht

Gerard Hoetmer, CEO van CSM, en Els Compernolle, werkzaam als expert economische ontwikkeling en innovatie bij de Gemeente Antwerpen, verzorgden de openingsceremonie. Inneke Herreman, secretaris-generaal van IMACE (International Margarine Association of the Countries of Europe) hield en toespraak over de belangrijkste uitdagingen waarmee de Europese margarine-industrie zich ziet. Ook benadrukte ze het belang van innovatie, zodat margarines een essentiële rol blijven spelen voor zowel consumenten als voedingsproducenten. Het nieuwe Innovation Center wordt een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de nieuwste bakkerijmargarines, aldus Herreman.

Merksem is het derde van vier Europese innovatiecentra dat nu officieel in gebruik is genomen. De andere drie innovatiecentra leggen zich toe op vries- en bakkerijproducten, bakkerij-ingrediënten en zoete ingrediënten

Geef een reactie