Laatste reacties

Weer

Merksem
23 januari 2018, 4:56
Bewolkt
Bewolkt
7°C
gevoelstemperatuur: 6°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 81%
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 7 km/h
zonsopgang: 8:32
zonsondergang: 17:16
Verwachting 23 januari 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
10°C
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
9°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 januari 2018
dag
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
13°C
windsnelheid: 14 km/h ZZW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
8°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 22 km/h
Verwachting 25 januari 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
9°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
4°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 26 januari 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
8°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
2°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 januari 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
7°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
4°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

CSM opent Innovation Centre voor margarine

CSM, wereldwijd de grootste leverancier van bakkerijproducten, heeft in Merksem haar Innovation Center geopend. De CSM vestiging te Merksem is beter gekend als Unipro en ligt in de Borrewaterstraat. Met het nieuwe centrum wil de bakkerijproducent de standaard in de markt voor margarines onderstrepen en haar innovatiekracht

Gerard Hoetmer, CEO van CSM, en Els Compernolle, werkzaam als expert economische ontwikkeling en innovatie bij de Gemeente Antwerpen, verzorgden de openingsceremonie. Inneke Herreman, secretaris-generaal van IMACE (International Margarine Association of the Countries of Europe) hield en toespraak over de belangrijkste uitdagingen waarmee de Europese margarine-industrie zich ziet. Ook benadrukte ze het belang van innovatie, zodat margarines een essentiële rol blijven spelen voor zowel consumenten als voedingsproducenten. Het nieuwe Innovation Center wordt een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de nieuwste bakkerijmargarines, aldus Herreman.

Merksem is het derde van vier Europese innovatiecentra dat nu officieel in gebruik is genomen. De andere drie innovatiecentra leggen zich toe op vries- en bakkerijproducten, bakkerij-ingrediënten en zoete ingrediënten

Geef een reactie