Weer

Merksem
17 augustus 2017, 1:40
Helder
Helder
14°C
gevoelstemperatuur: 15°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 0 km/h OZO
Windstoten: 0 km/h
zonsopgang: 6:31
zonsondergang: 21:00
Verwachting 17 augustus 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
22°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
17°C
windsnelheid: 7 km/h ZZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 18 augustus 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
22°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
12°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 19 augustus 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
20°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
13°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 20 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
21°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Helder
Helder
14°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
22°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Helder
Helder
16°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

CSM opent Innovation Centre voor margarine

CSM, wereldwijd de grootste leverancier van bakkerijproducten, heeft in Merksem haar Innovation Center geopend. De CSM vestiging te Merksem is beter gekend als Unipro en ligt in de Borrewaterstraat. Met het nieuwe centrum wil de bakkerijproducent de standaard in de markt voor margarines onderstrepen en haar innovatiekracht

Gerard Hoetmer, CEO van CSM, en Els Compernolle, werkzaam als expert economische ontwikkeling en innovatie bij de Gemeente Antwerpen, verzorgden de openingsceremonie. Inneke Herreman, secretaris-generaal van IMACE (International Margarine Association of the Countries of Europe) hield en toespraak over de belangrijkste uitdagingen waarmee de Europese margarine-industrie zich ziet. Ook benadrukte ze het belang van innovatie, zodat margarines een essentiële rol blijven spelen voor zowel consumenten als voedingsproducenten. Het nieuwe Innovation Center wordt een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de nieuwste bakkerijmargarines, aldus Herreman.

Merksem is het derde van vier Europese innovatiecentra dat nu officieel in gebruik is genomen. De andere drie innovatiecentra leggen zich toe op vries- en bakkerijproducten, bakkerij-ingrediënten en zoete ingrediënten

Geef een reactie