Voetbal kent geen grenzen

De meest beoefende sport van ons land is al geruime tijd geen louter mannelijke aangelegenheid meer. Om dit nog eens extra in de verf te zetten slaan twee toonaangevende clubs in de provincie Antwerpen de handen in elkaar en trekken samen de sociale kaart onder het motto “voetbal kent geen grenzen”.

Op vrijdagavond 30 november 2007 organiseren de clubs een wedstrijd voor G-teams ( voetbal voor andersvaliden ) als voorwedstrijd van hun onderlinge competitieduel in het Jef Mmermansstadion van KMSC.

In de voorwedstrijd zal het G-team van De Cirkel Brasschaat het opnemen tegen dat van KV Mechelen .Later op de avond vindt dan het competitiegebeuren tussen beide clubs 1e provinciale Antwerpen zelf plaats .

Beide wedstrijden gaan door in het Jef Mermansstadion van KMSC Merksem. De aftrap van de voorwedstrijd zal plaats hebben om 19.00u, de dameswedstrijd start om 20.00u stipt.

Iedereen is welkom op deze feestavond en mag dan ook ” gratis” het stadion betreden. Voor de fijnproevers zijn er hamburgers,braadworsten en hot dogs. Voor de liefhebbers zal er warme wijn voorzien worden

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.