Merksems Judo talent in Ketnetprogramma

Pieter Embrechts noemt zichzelf ‘de beste sporter van het land’. Om dat te bewijzen onderwerpt hij elke week een BV aan een stevige reeks duels.  Zij krijgen elke dag een sport van een gepassioneerde jonge sporter aangeleerd. Vanaf de tweede dag krijg je het duel van de eerder aangeleerde sport en de training van de nieuwe sport. Op vrijdag weten we dan wie van de twee de sportiefste is. Als de BV het duel in een bepaalde sport niet ziet zitten, kan hij 1 x een joker inzetten. Deze joker is een topsporter die zijn plaats inneemt. Wint Pieter alle duels? Hij vindt zichzelf alvast onoverwinnelijk.

Welke sporten komen aan bod?
Maandag 21 juli
Zeilwagenrijden met Guaiana Dumortier (Koksijde, West Vlaanderen), 12 jaar, 2 jaar lid van Zeilclub De Krab De Panne.

Dinsdag 22 juli
Judo met Liese Rylant (Merksem, Antwerpen), 11 jaar, 3 jaar lid van Judoclub Merksem, groene gordel. Zij won 28 van de 30 kampen die ze vocht.

Woensdag 23 juli
Baseball met Robin Reyns (Beveren, Antwerpen), 15 jaar, 7 lid van de Beveren Lions, Kadetten reeks. Hij werd met z’n ploeg vierde in de competitie.

Donderdag 24 juli
Waterski met Joyce Hardy (Ieper, West Vlaanderen), 12 jaar, doet 5 jaar aan waterskiën, lid van Westvlaams Showteam. Zij werd al verscheidene keren Belgisch Kampioen met haar team. Topsporter van de week: Cathérine Jacques (judo)

‘Mijn sport is top’ elke dag om 18.30 uur op Ketnet
Compilaties op zaterdag en zondag om 10.15 uur, 12.15 uur en 16 uur

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.