Filip Buntinx nieuwe voorzitter van Open Vld Merksem

Bij de bestuursverkiezingen die Open Vld onlangs organiseerde, kreeg Filip Buntinx maar liefst 95% van de kiezers achter zich. Hij leidt dan ook de komende jaren de Merksemse Open Vld afdeling. Met 500 leden is Open Vld Merksem overigens één van de grootste Open Vld-afdelingen in Vlaanderen.

Filip Buntinx: “Uiteraard ben ik verheugd met dit resultaat. Hierdoor beschik ik immers over een breed draagvlak onder onze leden. Ik wil Open Vld meer zichtbaar maken in Merksem. Daarnaast gaan we meer dan in het verleden onze liberale principes in het lokale beleid bewaken en verdedigen. Tot slot gaat Open Vld Merksem nauwer samenwerken met de Merksemse verenigingen.”

Maar dit wil niet zeggen dat de visie van Open Vld Merksem drastisch zal wijzigen. Buntinx: “Wij blijven gaan voor een veilig en leefbaar Merksem. En voor een Merksem dat bereikbaar blijft met de wagen en waar de doorstroming van het verkeer vlotter verloopt. We willen een heraanleg van de Bredabaan die goed is voor alle weggebruikers en blijven ons inzetten voor een heraanleg van de as Laaglandlaan-Kroonplein-Dr.Timmermanslaan. Tot slot willen we een Merksem waar het leuk is om te wonen, te werken, te winkelen, te sporten,… Kortom, waar het leven aangenaam is.”

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.