Merksem trapt door!

Heeft u zin in een gezellige fietstocht door Merksem en omstreken? Op zondag 6 juni kunt u uw fietshartje luchten tijdens de 24ste editie van de Fietseling. Naargelang welke route u kiest, fietst u door Merksem, Brasschaat, Mariaburg, Hoogboom, Kalmthout, Gooreind, Wuustwezel, Achterbroek, Wildert, Essen en Ekeren. Zowel de minder als de meer geoefende fietser krijgt de mogelijkheid om een prettige en sportieve dag te beleven, helemaal op eigen maat!

Praktisch

* Inschrijvingen:
Van 9 tot 13 uur voor fietstochten van 35, 50 en 70 km.
Na betaling van het inschrijvingsgeld (€ 2,00) ontvangt u een routebeschrijving.
* Vertrektijden:
Tussen 9 uur en 13 uur voor alle fietstochten.
* Vertrek en aankomst voor alle afstanden:
Recreatiedomein Fort van Merksem
Fortsteenweg, 2170 Merksem

Vanaf 13 uur verandert het Fort van Merksem in een animatiezone met activiteiten voor jong en oud! Er is een knutselatelier voor de kleinsten, er zijn gekke fietsen, een hindernissenparcours, Clown Nessie komt langs en voor de durvers is er een klimmuur met death-ride.

Muzikaal programma:

* tussen 11.45 en 15 uur: Fietsend Orkest
* om 15 uur: Halfzeven Doenker
* rond 16.30: Morenko

Meer info:
sportantenne Merksem

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.