Auto-inbreker betrapt

Zaterdag, omstreeks 10u30, hoorde een bewoner van de Laaglandlaan dat een wagen zijn erf kwam opgereden. Omdat hij niemand verwachtte ging hij vanuit de tuin tot aan zijn woning. Daar zag hij een man naast zijn eigen wagen staan. Die man had een portier van de wagen geopend en hij stond met een gps-toestel in zijn handen. Toen de eigenaar van de wagen de man aansprak en hem maande met zijn diefstal te stoppen wierp die laatste de gps terug in de wagen en hij stapte in zijn eigen auto en ging ervandoor.

Het slachtoffer kon de verdachte goed bekijken en de nummerplaat van het vluchtend voertuig memoriseren. De verdachte, een 41-jarige man, kon korte tijd later in zijn woning in Borgerhout worden aangetroffen en opgepakt. Hij bekende de feiten en legde volledige verklaringen af. De verdachte werd zaterdag nog voorgeleid op het gerechtshof.

2 comments on “Auto-inbreker betrapt

  1. Gerly

    Deze man heeft meer geluk gehad, vorige week, maandag op dinsdagnacht (22/02) is er in de Moeshofstraat een VW transporter gestolen. Heb ook al gehoord dat er in de Meereigen ook problemen waren. Ik weet niet of dit ermee te maken had, maar de week daarvoor zaten er kaartjes tussen de deur van Garage ‘KALI’, hier bij ons in de straat. Bij deze bent u gewaarschuwd dat er dieven rondlopen hier in de buurt.

  2. Guy

    Dit is een heel oude posting maar ik wou toch nog reageren. Vorige nacht zijn de autopapieren uit mijn vrouw haar wagen gestolen (in Aalst, Oost-Vlaanderen). Op het voetpad lag een kaartje op de grond van “Garage Kali”. Toevallig he.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.