Liefhebber Kunsten Festival

Liefhebber is er voor iedereen, dus ook voor jou! Kunstliefhebbers, artistieke talenten of gewoonweg geïnteresseerden die graag eens willen deelnemen aan een artistiek project. Liefhebber is een mix van verschillende kunstdisciplines in om het even welke vorm: van expo’s van beeldende kunst, over kunsthappenings tot theatervoorstellingen en van muziekconcerten, over workshops tot dansrecitals.

Liefhebber is een stedelijk project ter ondersteuning van de niet-professionele kunstbeoefening. Het doet Antwerpen bruisen van creativiteit tijdens het jaarlijkse kunstenfestival en de cultuurmaanden. Het doel is verenigingen, groepen en individuen de kans geven om met hun talent, kunstdiscipline, activiteit, … naar buiten te komen en een zo ruim mogelijk publiek hiermee laten kennismaken.

Liefhebber loopt van 22 april tot 1 mei.

In Merksem kan je terecht voor een groot buurtfeest in het Dokske en voor Buitenspelen. Daarnaast kan je op verschillende momenten meedoen aan activiteiten rond het thema circus.

Kijk snel in de agenda voor al de activiteiten in Merksem!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.