Overvaller bedreigt apothekeres

Vrijdagavond, net voor sluitingstijd stapte een jongeman van rond de 15 jaar de apotheek in de Tweemontstraat in Merksem binnen. Terwijl de apothekeres een rolletje verband zocht, haalde de jongen een groot koksmes uit zijn rugzak. Hiermee bedreigde hij de vrouw terwijl hij om geld vroeg. De dame was koelbloedig genoeg om haar vader en de hond te roepen. Deze probeerden de jongen weg te jagen, maar hierop spoot die paperspray in het gezicht van vader en dochter. Daarna vluchtte hij weg zonder buit.

Onlangs, na 3 voorgaande overvallen, liet apothekeres Nadine Van Eynde een alarm installeren. Ze had in eerste reactie het alarm geactiveerd. Maar blijkbaar is er een probleem met het dure systeem, want bij de politie kwam geen melding binnen.

De bewakingscamera van de apotheek heeft de overval gefilmd en de politie spoort de overvaller op.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.