Komkommertijd

Het is zomer, al zie je dat niet altijd wanneer je voor je raam naar de regen zit te staren. Zomer wil natuurlijk zeggen : Duveltjesstrand, feesten voor 11 en 21 juli, Zomerksem, feestweekends, braderij, Schaal Sels, Havenpijl, Muziek in de Wijk, …. en nog vele andere activiteiten, groot en klein. Maar zomer wil ook zeggen, komkommertijd, weinig nieuws. Een goede week geleden gingen we er even tussenuit met de belofte om al het nieuws dat we gemist hadden later online te zetten. Wat blijkt nu, gedurende die week waren er amper 2 nieuwsberichten.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er voor de rest niets gebeurt. In de achtergrond worden er altijd aanpassingen aan de site gedaan. En er is de agenda. Hoe rustig het ook is op het gebied van nieuws, hoe drukker het lijkt in de agenda. Er komen reeds activiteiten binnen voor 2012. Deze worden rustig maar zeker toegevoegd aan onze agenda.

Oproep!
Neem je deel aan of organiseer je een activiteit? Stuur ons de foto’s door en we plaatsen ze in ons foto-album. Mail ze naar webmaster@stroboerke.be. Te veel foto’s? Stuur een mailtje en we spreken af.

Hans Bogaert

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.