Sint Truiden – OLSE 24 – 25

OLSE flikt het weer.

In een matige wedstrijd waarin OLSE even op voorsprong kwam 1 – 2 na 5 minuten maar daarna steeds op achtervolgen was aangewezen kon Tom Hens zijn ploeg toch op het droge brengen.De eerste helft liep Sint Truiden tot 8 – 4 uit na 20 minuten. Een tussenspurt van OLSE bracht bij de rust een 11 – 10 stand op het scorebord.

Bij het begin van de tweede helft kon Sint Truiden dadelijk opnieuw een kloof slaan. 15 – 11 na 4 minuten. OLSE kon meer op karakter dan op kunde, teveel gemiste kansen, de schade min of meer beperken en bleef in het spoor van de Truienaars. Met nog 10 minuten te gaan bleef er een verschil van 4 doelpunten, 22 – 18.

De laatste 10 minuten blijven dit jaar de OLSE minuten, ook de tegenstander van vandaag mocht dit aan den lijve ondervinden. 2 minuten voor het eindsignaal kon OLSE zich opnieuw in de slipstream van Sint Truiden worstelen 24 – 23. In een ultra spannend slot konden de Merksemnaren opnieuw het laken naar zich toetrekken. Op en over de tegenstander met nog 20 seconden te spelen noteerden we 24 – 25, en het huidige OLSE laat zich dit niet meer ontglippen.

OLSE: Tom Hens 10,Stijn Sterck 5,Jos Riské 4,Johannes Verhoeven 3,Sven Van Kerckhoven 1,Rik Verbraeken 1,Yannick De Hert 1.
St Truiden: Devisch 9,Timmermamns 5,Simons 4,De Backer 3,Gridelet 2,Van Meerbeek 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.