Stad zet vuilbakken in de kijker

Hebt u de vuilbakken in Merksemde de laatste dagen al eens bekeken? In de nacht van maandag 14 november kregen alle vuilbakken in de stad en de districten een kunstzinnig jasje. Hiermee wil de stad de boodschap geven dat iedereen de vuilbakken moet gebruiken om samen voor een propere stad te zorgen.

De stad vindt het belangrijk dat haar straten proper zijn en zet daarvoor heel wat mensen en middelen in. De voorbije jaren investeerde de stad in het uitbreiden en uniformiseren van de publieke vuilbakken. Om deze vuilbakken extra in de verf te zetten, hebben tien jonge Antwerpse creatieve talenten ze in een opvallend jasje gestoken. De hoezen zijn drie weken zichtbaar in de straten. Zo wil de stad haar bewoners duidelijk de boodschap meegeven dat ze de vuilbakken moeten gebruiken om zo hun steentje bij te dragen tot een propere stad. Ze hoopt op die manier de hoeveelheid zwerfvuil te verminderen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.