Belastingbrief invullen

Problemen om de belastingbrief goed in te vullen? Niet alles op de brief is duidelijk? Markeer 16 tot en met 20 mei dan maar al in je agenda, want dan kan je op het districtshuis terecht voor hulp bij het invullen van je belastingsbrief. Tijdens een invulsessie helpt een ambtenaar van de federale overheidsdienst Financiën je met je aangifte. Die aangifte wordt meteen online geregistreerd. En je ontvangt ter plaatse een bewijs van aangifte.

16 en 17 mei kan je voor- en namiddag op het districtshuis terecht. Dit van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u. Op 18, 19 en 20 mei kan je er enkel tijdens de namiddag terecht.

Welke papieren je moet meebrengen, vind je hier (externe link).

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.