2 jonge inbrekers betrapt en opgepakt

Vrijdagochtend, rond 9.15 uur, zat de bewoonster van een woning in de Michael De Swaenstraat in haar woonkamer op de zetel toen ze plots een onbekende jongen in de tuin opmerkte. Die kwam naar de achterdeur van de woning gestapt. De vrouw (58) opende de deur en ze vroeg de jongen wat hij kwam doen. Hij zei dat hij zijn bal kwam zoeken die in de tuin was gevlogen. Er was echter geen bal te zien.

De bewoonster nam haar gsm en ze nam een foto van de jongen net voordat die terug wegwandelde naar de straat. Daar zag de vrouw dat er blijkbaar nog een tweede jongen op de uitkijk had gestaan. Ze belde de politie en ze gaf een goede beschrijving van de twee jongens. Die konden door de politie in de buurt worden opgepakt. Het ging om twee 15-jarigen uit Deurne en Antwerpen.

Tijdens het onderzoek bekenden de twee jonge verdachten dat ze wel degelijk de intentie hadden om in de woning in Merksem in te breken om aan geld te komen. De twee minderjarigen werden inmiddels voorgeleid op de jeugdrechtbank.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.