Nieuwe dienstregeling voor bussen ten noorden van Antwerpen

Vanaf maandag 15 april rijden de bussen ten noorden van Antwerpen volgens een nieuwe dienstregeling. De bedoeling is de stiptheid te verbeteren en aldus het comfort voor de reizigers te verhogen.

De chauffeurs krijgen meer tijd om hun traject af te leggen. Zo vangt men de vertragingen die de bus onderweg oploopt beter op en worden ze in de dienstregelingen geïntegreerd. Hierdoor kunnen de bussen stipter gaan rijden en krijgt de reiziger ook een getrouwer beeld van het reële vertrekuur van de bus aan zijn halte.

Deze buslijnen krijgen door deze bijsturing een nieuwe dienstregeling:

Schooldiensten Merksem

In Merksem zullen vanaf 15 april de terugritten van schoollijnen 648, 658 en 670 vertrekken aan de halte Stella Maris in de Stella Marisstraat. Van daaruit rijden ze naar halte ‘Burgemeester Nolf’, waarna ze verder gewoon hun huidige traject volgen over de Bredabaan. Sommige vertrekuren worden ook gewijzigd. Stella Maris is en blijft ook de vertrekhalte voor enkele schoolritten op lijnen 610, 620, 778 en 779.
Uw dienstregeling

Meer informatie over de nieuwe dienstregelingen: http://reisinfo.delijn.be/dienstregelingen/ (niet vergeten de juiste datum in te vullen) en aan de haltes.

Bron delijn.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.