Diefstal met inbraak in opslagruimtes

Gisterenmorgen kwam bij de politie de melding binnen dat er in het Bouckenborgpark, aan de oprijlaan van de Bredabaan, voorwerpen waren gevonden die waarschijnlijk ergens waren gestolen. Het ging onder andere om opbergboxen met kleding, lege plastic boxen en kartonnen dozen met enkele kaders. Tijdens het onderzoek bleek dat de gevonden zaken afkomstig waren uit opbergruimtes bij de firma Shurgard Europe in de vlakbijgelegen Oudebareellei. Daar was tijdens de nacht voordien ingebroken in een tiental opslagruimtes. De huurders van die bergplaatsen zullen worden verhoord om dan na te gaan wat er precies werd buitgemaakt. Mogelijk zijn er van de inbraak en de verdachten bruikbare camerabeelden gemaakt. Die zullen door de verantwoordelijken van Shurgard aan de politie worden bezorgd voor verder onderzoek.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.