Gezocht: man uit Schoten

Politie en gerecht vragen om uit te kijken naar Louis WILLEKENS uit Schoten die al enkele dagen wordt vermist. Hij verliet dinsdagavond 25 juni 2013 zijn woning aan de Paalstraat in Schoten en kwam sindsdien niet meer thuis.

Louis WILLEKENS is 50 jaar. Hij is slank en ongeveer 1m65 lang. Hij heeft donkerbruin haar en bruine ogen. Hij droeg dinsdag een blauwe sweater met een grijze kap en grijze strepen op de mouwen, een T-shirt met v-hals, een donkere broek en sandalen.

Getuigenissen:
Heeft u Louis WILLEKENS gezien of weet u waar Louis WILLEKENS verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer:  0800/30.300 of reageer online

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.