Botsing brug van den Azijn

Donderdagavond kwam het tot een frontale aanrijding op de Brug van den Azijn. Andere auto’s konden niet tijdig stoppen waardoor er een botsing met nog 5 wagens tot gevolg.

Om nog onbekende reden reed een bestuurster van haar baanvak. Een kleine bestelwagen komende uit de andere richting kon de auto niet meer ontwijken. De auto’s reden frontaal tegen elkaar en de bestuurster moest met een hoofdwonde afgevoerd worden. De bestelwagen werd weggeslingerd tegen de brugleuning. De andere wagen kwam op het fietspad terecht.

De eerste 2 auto’s achter het ongeval, konden nog remmen, maar de 3 daaropvolgende voertuigen niet meer met een kettingbotsing tot gevolg. De brug werd in de richting van Merksem een tijdlang afgesloten, terwijl het verkeer in de richting van Deurne nog stapvoets voorbij kon.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.