Voetganger aangereden door bromfiets

Woensdagnamiddag raakte een 16-jarig meisje levensgevaarlijk gewond, nadat ze werd aangereden door een bromfietser. De bromfietser reed in de Nieuwdreef richting Laarsebaan toen plots een meisje het fietspad overstak ter hoogte van de bushalte. De bromfietser probeerde nog te remmen, maar kon het meisje niet meer ontwijken. Ze kwamen beiden zwaar ten val.

De bromfietser werd slechts licht verwond, maar slachtofferzorg moest de jongeman opvangen. Hij was erg aangedaan. Het meisje raakte levensgevaarlijk gewond. Ze bloedde hevig aan het hoofd. Ze werd overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. Volgens getuigen was het meisje aan het gsm’en toen ze overstak en zag ze daardoor de bromfietser niet aankomen.

Bron Lokale Politie Merksem

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.