Brand in Toekomstlaan

UPDATE – Woensdagmiddag omstreeks 14 uur brak brand uit in een loods van Het Bruidsparadijs en Antique Auto aan de Toekomstlaan. Een mederwerker had de brand opgemerkt in een deel van de loods war tapijten en stoffen worden gestockeerd. In de loods staan ook een aantal oldtimers. De man wilde enkele van de voertuigen naar buiten rijden om te voorkomen dat ze door de brand beschadigd zouden worden. Daarbij ademde hij rook in. Hij raakte daardoor lichtgewond en werd voor verzorging overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. De 30-jarige man uit Deurne is vier dagen werkonbekwaam.

De schade aan de loods bleef relatief beperkt. Enkel het gedeelte waar de reserveonderdelen werden gestockeerd was getroffen. Geen van de oldtimers of andere voertuigen raakte beschadigd. De rookpluim was wel van op enkele kilometers ver te zien. Volgens de eerste vaststellingen van de brandweer zijn er geen indicaties van kwaad opzet. Om uitsluitsel te krijgen over het feit of de brand al dan niet aangestoken is, werd, op vraag van het parket, het labo gevorderd voor een sporenonderzoek. Daarvoor werd ook een branddetectiehond ingezet. De politie verzegelde het pand met het oog op de verdere onderzoeksdaden. Uit een buurtonderzoek van de politie bleek alvast dat niemand iets verdacht heeft opgemerkt.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.