Man loopt hoofdwonde op bij vechtpartij

Vannacht, om 4.20 uur, liep bij de politie de melding binnen dat er werd gevochten op de Bredabaan ter hoogte van café Muzick. Toen de politie ter plaatse kwam werd in de inkomhal van dat café een man aangetroffen met een hoofdwonde. Het slachtoffer kreeg eerst verzorging ter plaatse en wat later werd hij naar het Jan Palfijnziekenhuis overgebracht. Hij verkeerde niet in levensgevaar.

De uitbater van café Muzick en een getuige werden ter plaatse verhoord. In het café lagen wat kapotte glazen tegen de grond en enkele stoelen lagen omver. Blijkbaar waren er kort tevoren drie mannen binnen gekomen in het café. Zij hadden al slaande ruzie toen ze toekwamen.

De vechtenden, één tegen twee, waren vrij snel terug naar buiten gelopen. Even later kwam dan één van de vechtersbazen opnieuw tot aan het café waar hij in de inkomhal tegen de grond viel. Hij was gewond aan het hoofd.

De twee andere betrokken mannen waren niet meer ter plaatse. Wat verderop, aan het Sint-Franciscusplein, werden bloedsporen en een mes aangetroffen. Het was duidelijk dat er ook daar was gevochten. Of die vechtpartij vooraf ging aan het moment dat de drie vechtenden in het café kwamen of nadien, kon nog niet worden achterhaald. Van de feiten op het Sint-Franciscusplein waren er geen getuigen. Of er daar nog andere personen werden gewond was ook niet meteen duidelijk.

De 49-jarige man die werd opgenomen in het Jan Palfijnziekenhuis kon de inspecteurs achteraf geen zinnige uitleg verschaffen over wat er was gebeurd, wat de aanleiding van de vechtpartij was en welke relatie de drie mannen onderling hadden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.