Met Belgerinkel naar de Winkel 2015

Van zaterdag 25 april tot en met zaterdag 30 mei nemen de stad Antwerpen en haar districten opnieuw deel aan de jaarlijkse campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Deze actie van Bond Beter Leefmilieu in samenwerking met Unizo en Gezinsbond stimuleert klanten om hun boodschappen met de fiets of te voet te doen. Verspreid over de negen districten staan 687 handelaars klaar om trappende en stappende klanten extra welkom te heten.

Wie met de fiets of te voet gaat winkelen bij een van de deelnemende handelaars, krijgt een Belgerinkel-sticker met een unieke code. Na registratie van de code op de website www.belgerinkel.be maakt elke deelnemer kans op een van de prijzen die over heel Vlaanderen worden uitgereikt. Wie geen internet heeft, kan zijn of haar Belgerinkel-stickers op een spaarkaart kleven die bij de deelnemende handelaars beschikbaar is. Volle spaarkaarten kunnen tot het einde van de campagne gedeponeerd worden in een Belgerinkel-box, die onder meer te vinden is in elk districtshuis. Hierdoor maken klanten zonder internet ook kans om een van de prijzen per district te winnen.

Verspreid over de negen districten nemen 687 handelaars deel, met het hoogste aantal deelnemers in de districten Antwerpen (354), Berchem (78), Merksem (76) en Ekeren (52). In elk district valt een unieke Belgerinkel-fiets te winnen. Een aantal districten organiseert ook extra activiteiten.

In Merksem houdt het district een slotreceptie op donderdag 18 juni, waarop de winnaars in aanwezigheid van de deelnemende handelaars hun prijs overhandigd krijgen. De eerste prijs is de Belgerinkel-fiets. Verder maken deelnemers kans op Belgerinkel-fietstassen en fietskoeltasjes gevuld met picknick-gadgets.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.