Houthalen – OLSE 37 – 25

OLSE wint de eerste barrage competitie in België

Ondanks verlies op Houthalen, maar daar zal de aanwezigheid van de volledige kern van ons fanion team op de familiedag van OLSE wel voor iets tussen zitten, blijft OLSE de winnaar van de barrages.

Een goede start van de wedstrijd liet niet vermoeden dat Houthalen de punten zou thuishouden. Via onze topschutter Johannes Verhoeven en Koen Roggeman, die de handbalschoenen jammer genoeg aan de haak hangt, kwam OLSE 3 – 5 voor na 7 minuten. Mengelers en Van de Voorde voor Houthalen dachten er echter anders over en in een dolle 5 minuten brachten ze Houthalen op en over OLSE 8 – 5 op het kwartier. OLSE herpakte zich en bleef tot aan de rust aanklampen 17 – 13.

Het eerste kwartier na de rust kregen we weer een gelijkopgaande wedstrijd de ploegen scoorden om de beurt en bij 24 – 20 liet niets een zware nederlaag vermoeden. Maar alweer onder impuls van Mengelers stond er 6 minuten later 31 – 21 op het bord en kon Houthalen het verlengde verblijf in de eerste nationale beginnen vieren. Eindstand 37 – 25.

OLSE: Johannes Verhoeven 6,Bert Bisschop 4,Lautel Ntibashirakandi 3,Jos Riské 3,Kristof Van Wesemael 2,Koen Roggeman 2,Sten Dielen 2,Jelle De Parade 1,Franck Ntibashirakandi 1,Sander Gebruers 1.
Houthalen: Mengelers 10,Wismans 7,Hendriks 7,Vandevoorde 6,Vanderstraeten 6,Vandijck 1.

groetjes en tot volgend seizoen
Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.