Jonge voetganger aangereden

Gisteren, om 16.20 uur, gebeurde er op de Groenendaallaan een aanrijding waarbij een auto en een fietser betrokken waren. Ter hoogte van Colruyt vertraagde een automobilist omdat die het parkeerterrein van Colruyt op wilde rijden. Een jongen van 13 jaar maakte daarvan gebruik om de straat over te steken. Maar de bestuurder van een auto die op de linkerrijstrook reed, had de jongen die in looppas de straat overstak niet gezien en reed hem aan. Het kind kwam ten val en liep een zware beenbreuk op. Het slachtoffer werd onder begeleiding van een medisch team naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. Hij is niet in levensgevaar.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.