Eindejaarsacties in Merksem

De eindejaarsperiode komt er aan, verschillende handelaars starten met eindejaarsacties.

Sint-Fransiscusplein, Weggestraat, Bredabaan

Zo organiseren de handelaars van het Sint-Fransiscuscusplein en de Weggestraat al voor het 3de jaar op rij een eindejaarsactie. De deelnemende handelaars krijgen uitbreiding, ook een aantal handelaars op de Bredabaan doet mee aan de actie. In totaal doen er dit jaar 29 winkels mee aan de actie

Bij een aankoop vanaf 5 euro krijg je een stempel op je stempelkaart. Wie 8 verschillende stempels verzamelt maakt kans op één van de 100 flessen kwalitatieve cava, geleverd door Wijnen Van Durme. Bovendien brengt de binnengebrachte kaart je misschien ook één van de 29 prachtige prijzen op die worden geschonken door de winkeliers zelf. De hoofdprijs is een fiets van SCS in de Oude Bareellei.

De actie loopt nog tot 5 januari 2016 en je kan de deelnemende handelaars herkennen door een raamaffiche.

Deelnemende winkels : Het Grafisch Huis, Bru Lederwaren, Kappersteam Sassen, Format C, Parfumerie Peeters, Zulma, Oxfam Wereldwinkel, Dagbladhandel M&M, Bakkerij Tjoens, Breiboetiek Debby, ’t Wiekske, Kinderkleding Jiff, Leonidas, Wild en gevogelte Verlinde, Personal Shop, Bakkerij Beerens, Standaard Boekhandel, Cado, Taverne Onder den Toren, De Schakel, Hunckemöller, Topknop, Jeff’s café, Frituur de Markt, Marktapotheek, Juwelier Yolande, Bloemen De Seranno en Neckermann en DCR strijkatelier.

Meer info op de Facebookpagina .

Lambrechtshoekenlaan

De buurtwinkels op de Lambrechtshoekenlaan organiseren een kersthappening. Op zaterdag 12 december kan je terecht bij Megatronics op de Lambrechtshoekenlaan 161 en kan je een fles Marula Gin winnen.

Wintertombola MHV

MHV, wat staat voor Merksemse Handelaars Vereniging, is een nieuw opgerichte vzw die de Merksemse handelaars wenst samen te brengen. Vanaf 1 januari tot 31 maart kunt u bij de deelnemende winkels terecht voor een Wintertombola. Meer info op www.tombolamerksem.be/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.