Werken in Merksem

Woensdag 6 juli fasewissel op kruispunt Noorderlaan/IJzerlaan‏

Op woensdag 6 juli start een nieuwe fase in de werken aan het kruispunt Noorderlaan/IJzerlaan.

In de nieuwe fase wordt de bestaande riolering ten zuiden en ten noorden van de sluis aangesloten op de nieuwe constructie. Ook wordt de gerenoveerde sluis verbonden met het Asiadok. Zo ligt alles klaar om aan te sluiten op het geplande IJzerlaankanaal.

Deze werken zullen tot eind september 2016 duren.

Het kruispunt blijft net zoals bij de vorige fasewissels open voor het verkeer. De omschakeling begint na de spits, rond 9 uur. Het verkeer wordt dan in verschillende stappen omgezet. De verkeerspolitie zal het verkeer op het kruispunt regelen.

De rijbanen op de IJzerlaan schuiven op richting noorden en komen zo ongeveer weer in het midden van de IJzerlaan te liggen. De lichtenregeling op het kruispunt moet hiervoor worden aangepast. Alle lokale bestemmingen en handelaars blijven bereikbaar via doorsteken door de werfzones.

Foto (c) Ijzerlaan.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.