Fietser aangereden door auto

Zaterdagmiddag is een man van 50 jaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op het kruispunt van de Catershoflaan en Meereigen. Hij kwam met z’n fiets uit Meereigen om de Catershoflaan over te steken. Eerst liet hij een auto voor die uit de richting van het Kroonplein kwam, daarna stak hij over. Op dat ogenblik kwam er nog een andere auto aangereden over de Catershoflaan. De fietser zag de auto wel aankomen en versnelde om de overkant veilig te bereiken. Maar de auto minderde geen vaart en raakte het achterwiel van het slachtoffer. Hij viel op de grond en verloor kort het bewustzijn. De auto was doorgereden. In het ziekenhuis werden lichte verwondingen vastgesteld. De politie is op zoek naar de onbekende bestuurder.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.