Opendeurdag Fort van Merksem 25 september

Op zondag 25 september staan de deuren van het Fort van Merksem open. Kom zeker eens langs deze groene parel aan de rand van de stad.

Tijdens de opendeurdag staan verschillende verenigingen van het fort paraat om u een gezellig moment te bezorgen met onder andere een wedstrijdje petanque bij Petanqueclub De Rode Loop en “Middeleeuwers” bij The Golden Band. Loop zeker eens langs bij de Merksemse imkerij om honing te proeven. Sevos TTC viert graag samen met de bezoekers hun 50-jarig bestaan in tafeltennis. Fotogroep Mikpunt viert hun 25-jarig jubileum met een fototentoonstelling.

Om 10.30 u wordt er onder begeleiding van The Golden Band een bloemenkrans neergelegd aan de obelisk van de gesneuvelden in WOI. De gerenoveerde cachotten worden geopend met een kleine tentoonstelling.

Om 13.30 u en 16.00 u bent u welkom voor een georganiseerde rondgang van het fort.

Alle activiteiten worden opgevrolijkt door een Streetband die tijdens de namiddag rondgaat. Voor de kleinsten is er een springkasteel en een zoektocht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.