Man loopt ernstige snijwonde op bij arbeidsongeval

Vrijdagvoormiddag liep een arbeider een ernstige snijwonde op aan de rechterkuit, terwijl hij alleen op het dak van een fitnesscenter isolatiebuizen aan het plaatsen was. Een van de buizen, met zeer scherpe randen, kwam tijdens de werken tegen het been terecht van het 26-jarige slachtoffer uit Boechout. De man kon zich nog verplaatsen tot aan de rand van het dak en de ladder die daar stond, maar kon niet meer op eigen kracht de ladder afdalen. De brandweer werd erbij gehaald om hem met de brandladder te evacuëren. Hij werd naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht waar hij werd opgenomen en een heelkundige ingreep moet ondergaan. Hij verkeerde niet in levensgevaar.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.