Olse Merksem handbal

HC Visé – Merksem Handbal  21 – 25

Merksem trekt goeie lijn door.

Merksem schoot het best uit de startblokken maar Visé liet niet begaan en nam na 5 minuten het heft in handen 4 – 3. De ploegen hielden elkaar nu in evenwicht en via 6 – 5 na 10 minuten ging Merksem op en over Visé 6 – 7. Na een dubbele straftijd tegen Merksem kon Visé profiteren om terug gelijk te komen maar voorsprong nemen … was zonder Rens Baeyens gerekend. Eens terug voltallig duwden Simon Van Den Bergh en Nuni Bazoer terug het gaspedaal in 8 – 10 en nog 11 minuten tot aan de rust. Een nieuwe dubbele straftijd en opnieuw met 4 tegen 6 bracht Visé helemaal terug in de wedstrijd en zelfs op en over Merksem 11 – 10. Zaïd Allaf bracht ons opnieuw gelijk, maar het was Nuni Bazoer die op slag van rust met een penalty de 13 – 14 op het bord toverde.

Yoeri Van Den Bergh en Zaïd Allaf diepten de voorsprong uit tot 14 – 16 na 5 minuten. Een derde keer 2 minuten straftijd voor Nuni Bazoer bracht even ontreddering en Visé nam dit geschenk met beide handen aan 17 – 16 en nog 20 minuten te gaan. Eens Merksem terug voltallig schoot Jari Van De Moosdijk de gelijkmaker en een outstanding Simon Van Den Bergh de 17 – 18 op het bord en Merksem ging nu definitief aan de leiding met nog 17 minuten te spelen. Sten Dielen als organisator van zijn verdediging en daarachter een Rens Baeyens die alles uit zijn netten ranselde, penalty’s incluis. 18 – 20 en nog 10 minuten iedereen klaar dus voor een nieuwe thriller,hopelijk valt het dubbeltje nu eens naar onze kant. Maar zover kwam het niet want Simon Van Den Bergh liet al zijn duivels los, met vier op een rij gingen we in één ruk naar 19 – 23 en nog maar 5 minuten op de klok. Nog maar eens een straftijd tegen Merksem maar een half minuutje later nu ook een straftijd tegen Visé.  Merksem rook de overwinning en gaf deze niet meer uit handen. Eindstand en dubbel en dik verdiend 21 – 25.

De hand van een tevreden Piotr Konitz wordt meer en meer zichtbaar.

Merksem : Simon Van Den Bergh 10,Nuni Bazoer 5,Zaïd Allaf 3,Jari Van De Moosdijk 2,Yoeri Van Den Bergh 2,Lars Koenraads 1,Alexandre Hayon 1,Lennert Doms1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.